Utorak 08.07.2014.
13:54
Beta

Mitrović: Ne prodajem Pink, iako vredi 307 miliona €

Nije na prodaju: Željko Mitrović
 

Mitrović je za list potvrdio da je u Moskvi, ali je negirao da Pink prodaje Gaspromu, kao što se spekuliše u pojedinim medijima u Srbiji, navodi ''Blic''. Prvi čovek najgledanije balkanske komercijalne televizije izjavio je za ''Telegraf'' da je prethodnih nekoliko dana stiglo više ponuda za kupovinu, da je Pink procenjen na više od 307 miliona evra, ali da “ružičasti pobednički tim” nije na prodaju.

"Tačno je da sam u Moskvi. Došao sam svojim poslom. Nije tačno da bilo kome prodajem Pink", rekao je vlasnik te televizije za ''Blic''.

''Pink nije na prodaju, ali je dobro znati da je procenjen na preko 307 miliona evra. Nikada se do sada nije razgovaralo s Gaspromom o tome, kako su neki mediji preneli. Ali, tačno je da su ponude stizale s drugih strana i to u prethodnih nekoliko dana, ali kao što rekoh – u ovom trenutku Pink nije na prodaju'', kazao je Mitrović za ''Telegraf''.

U Moskvi je i državna delegacija koju predvodi predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić koji se juče sastao sa ruskim premijerom Dmitrijem Medvedevim, a danas očekuje razgovor s predsednikom Vladimirom Putinom.

2024 © - Vesti online