Nedelja 06.07.2014.
12:07
B92

Ko to Bredliju češka bradicu na Vimbldonu?

Al' će mama da poludi kad vidi ovo: Suki i Bredli na Vimbldonu
 

Holivudski zavodnik Bredli Kuper pojavio se na mečevima Vimbldona sa svojom devojkom Suki Vaterhaus i time dokazao kako su vesti o njihovom raskidu netačne, ili se par u međuvremenu pomirio.

Vest o njihovom rastanku pojavila se mesec dana posle dodele Oskara. Retka osoba koja se radovala njihovom raskidu bila je majka Bredlija Kupera koja nikada nije odobravala vezu sa Suki. Glorija Kuper je čak jednom prilikom izjavila da je savetovala Bredliju da "ostavi tu groznu ženu", jer smatra da ga 20-godišnja Suki iskorišćava kako bi se probila u Holivudu.

Bredli inače, od smrti oca živi sa majkom, ali izgleda da je ljubav prema Suki jača od svega. Neki izvori navode da njihova 18-mesečna veza postaje sve ozbiljnija i da je sledeći korak preseljenje Suki u Los Anđeles.

Iako su mnogi mislili da će ih daljina udaljiti, ali i razlika u godinama (17), ovaj par uspeva da održi svoju ljubav. Pre Suki, Bredli Kuper je bio u vezama s glumicama Rene Zelveger i Zoe Saldanom, ali sad izgleda da je pronašao onu pravu.

2024 © - Vesti online