Petak 04.07.2014.
18:54
mozzartsport.com

Iz Partizana u Portugal: Filip Knežević potpisao za Vitoriju

 

Vitorija je prošlu sezonu portugalskog prvenstva završila na desetoj pozicij, a interesantno je da je njen dres od 1993. do 1996. nosio nekadašnji as Partizana Zlatko Zahović.
„Priznajem da ne poznajem klub najbolje, ali sam pričao sa Filipom Đuričićem i Lazarom Markovićem iz Benfike, koji su mi preneli da je Vitorija dobra sredina. Obišao sam stadion i sportski centar i prema onome što sam video jasno mi je da Gimaraeš omogućava igračima da se maltene osećaju kao kod kuće. Ljudi su ovde gostoljubivi. Nadam se da sam napravio dobar izbor i da ću doprineti uspesima Vitorije“, rekao je momak iz Raške posle potpisivanja ugovora.


Filip Knežević (22) je drugo pojačanje Vitorije, koja je pre njega angažovala Mađara Bendžamina Balaža, a ovo mu je peta destinacija u karijeri, prethodno je igrao za Bane iz Raške, čačanski Borac, Partizan i kragujevački Radnički.


Osim Kneževića, Partizan bi narednih dana mogao da ostane i bez Stefana Aškovskog, koji se nalazi na probi u Stromsgodsetu i ukoliko zadovolji kriterijume stručnog štaba potpisaće ugovor sa prvakom Norveške.

2024 © - Vesti online