Četvrtak 03.07.2014.
12:00
K. N. - Foto: Vesti

Podeljena sreća uvek postaje veća

Svaka igračka i dar mališanima donose radost 


Prvi poklon-paket već je stigao u Zvečansku broj 7 u Dom za decu bez roditeljskog staranja i obradovao veliki broj napuštenih mališana. Zaposleni u ovoj ustanovi gde se često događa da deca dočekaju i punoletstvo, od srca su se zahvalili na poklonima, koje deca najviše i vole, jer su igračke odličan način da se, bar na kratko pobegne iz surove realnosti.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Preostala pošiljka ovih dana će otići put izbegličkog kampa u beogradskom naselju Krnjača, gde trenutno boravi oko 84 ljudi iz Obrenovca, koje je katastrofalna poplava sustigla sredinom maja, a oni još nisu uspeli da se vrate u svoje domove.

Naravno, sve to ćemo verno zabeležiti slikom i rečju, kako bi dobrotvori iz Frankfurta bar na taj način mogli da podele radost sa ugroženim zemljacima, kojima je bilo kakva vrsta pomoći od velikog značaja.

2024 © - Vesti online