Četvrtak 01.04.2010.
03:52
Mondo

Vezivao majku lancima za stub?

On je osumnjičen da je majku  vezivao lancem dugim osam metara za stub na ulazu u porodičnu kuću, koji je zaključavao katancem, kako ona ne bi mogla da napusti dvorište, piše "Blic".

Foto: arhiva
 

Kako piše beogradski list, Slaviša S. je rekao novinarima da nije uhapšen.

"Ja nisam uhapšen, policija je dolazila u utorak, ali smo samo malo porazgovarali, ništa posebno. Majka mi je kod kuće, leži u sobi, nije u bolnici. Nisam nikog vezivao", rekao je Slaviša kratko.

Kako "Blic" nezvanično saznaje u policiji, starica je bila vezana lancem dugim osam metara i to oko članka, što su potvrdili lekari, jer je starica imala podlive oko desnog članka. Prema pisanju lista, konstatovane su joj lakše telesne povrede glave, što svedoči o tome da je padala po dvorištu.

List navodi da je to trajalo sedam ili osam dana, dok njen unuk, a njegov sin nije došao iz inostranstva i to zatekao.

"Ona je preko dana padala po dvorištu. Unuk je to prijavio policiji i Centru za socijalni rad i unuk sada brine o njoj i koliko nam je poznato, pokušava da joj pronađe smeštaj u nekom od domova za stare", kaže izvor "Blica" u policiji.

Meštani Svojnova, kako prenosi ''Blic'', nisu bili raspoloženi da pričaju o ovim događajima jer su smatrali da se radi o porodičnoj stvari u koju niko ne treba da se meša.

2024 © - Vesti online