Utorak 01.07.2014.
19:09
M. Jovanović - Vesti

Veliki si koliko te dugo pamte!

Poslednji pozdrav:Dušan Vidaković, porodica i kolege Stevana Jovanovića
 



- Gotovo četiri dana su prošla, ali se mi i dalje teško mirimo sa činjenicom da našeg Steve više nema - rekao je, vidno potresen, predsednik kompanije i glavni i odgovorni urednik Dušan Vidaković.


On je podsetio da je Steva više od dve decenije predano služio novini, a pre svega profesiji i da su i sati i sati premalo da se prepričaju svi lepi trenuci saradnje sa njim.


- Izgarao je na poslu, radio ga je sa velikom strašću ne štedeći ni sebe ni druge. Baš kao onaj Andrićev junak koji na savet svog sagovornika da nastupa sa manje vatre, jer će izgoreti, odgovara: "Iza mene će barem ostati pepeo, a iza vas samo balav trag!" Čovek je onoliko veliki koliko ga dugo zadržimo u našem sećanju. Steva je još veći - poručila je zamenica glavnog urednika Milka Ljubičić.

Poslednji pozdrav
 


Urednica izdanja "Vesti nedelja" Sanja Tomić podsetila je na detalje druženja sa omiljenim urednikom fotografije, na njegovu nežnu dušu ispod grube spoljašnjosti, a šef tehnike Dragana Milosavljević, sa suzama u očima, zahvalila mu se na svemu što je naučila.


Stevan Steva Jovanović biće sahranjen u sredu, na beogradskom Novom groblju, u 12.30 časova.

2024 © - Vesti online