Ponedeljak 30.06.2014.
13:57
24sata.rs

Opsesija: 24 sata provodi sa kartonskom figurom Bredlija Kupera

Nigde bez Bredlija Kupera...
 

Ona se ne razdvaja od kartonske figure Kupera u prirodnoj veličini, koju nosi čak i u krevet. Na Instagramu i na sajtu koji je pokrenula specijalno za tu svrhu objavila je na desetine fotografija u različitim pozama, a na svakoj od njih se pored Amerikanke smeši i poznato lice.

Bilo da stoji u restoranu dok Denijel večera ili joj pravi društvo dok pere sudove, Bredli Kuper na sebi ima elegantni smoking i leptir-mašnu. Majka dvoje dece kaže da su ostali članovi porodice navikli na njenu opsesiju i ne smeta im što nosi kartonsku figuru svuda sa sobom.

Zanimljivo je da je Denijel išla na koledž s glumcem iz Filadelfije.

''Bili smo zajedno u jednoj predstavi, što znači da sam pratila njegovu karijeru od samog početka. Maštala sam o tome da provedemo život zajedno, a kada sam shvatila da se to neće dogoditi, odlučila sam da pustim mašti na volju'', kaže Denijel Dejvis.

Njen muž Ed nema problem s tim što njegova supruga gaji simpatije prema drugom muškarcu.

''Moj suprug smatra da je to smešno i u potpunosti me podržava. Prijatelji ga često pitaju da li je ljubomoran kao da se viđam s pravim Bredlijem Kuperom, a ne s njegovom kartonskom zamenom'', kaže Denijel.

Njeni sin i ćerka, međutim, nisu toliko oduševljeni čudnim navikama svoje majke.

2024 © - Vesti online