Nedelja 29.06.2014.
21:59
mozzartsport.com

Simonović: Izginuću za dres Srbije!

Marko Simonović
 

Informacija da će se Marko Simonović naći na spisku kandidata koji će se boriti za mesto na Svetskom kupu u Španiji pojavila se poput groma iz vedra neba! I iznenadila mnoge, pa čak i samog kapitena Crvene zvezde, koji nije mogao da sakrije zadovoljstvo zbog poziva.
"Stvarno sam presrećan zbog poziva koji ću dobiti (selektor Đorđević će potvrditi poziv na konferenciji u utorak prim. aut). Ovo je velika čast za mene, to je san za svakog košarkaša. Ceo život treniram kako bih jednog dana obukao dres sa državnim grbom i sada ne mogu biti srećniji. Jako se radujem obavezama u reprezentaciji i siguran sam da ću dati sve od sebe, da ću izginuti za dres Srbije",  rekao je za MOZZART Sport krilni košarkaš crveno-belih.

Simonović bi u reprezentaciji trebalo da zameni povređenog Vladimira Lučića, koji ponovo ima ogromnih problema sa leđima, ali i asa moskovskog CSKA Vladimira Micova, koji se još nije potpuno oporavio od bolesti. Marko je za naš sajt rekao da se sve desilo iznenada, ali i da ne može da dočeka početak priprema.
"Iskreno, sve se to nekako odjednom desilo. Jesam malo iznenađen, ali jedva čekam da pripreme počnu. Imao sam nekoliko dana da se odmorim i sad sam već počeo da se pripremam za sve što sledi i što nas čeka u budućnosti. Ponavljam, ovo je stvarno velika stvar za mene, jako sam počastvovan", dodao je 27-godišnji vođa kluba sa Malog Kalemegdana.

2024 © - Vesti online