Petak 27.06.2014.
21:46
kkcrvenazvezda.rs

Čović i Radonjić ostaju u Zvezdi, odlaze Vučić i Mali!

Dejan Radonjić
 

To je epilog druge redovne sednice Skupštine košarkaškog kluba Crvene zvezde, na kojoj je došlo do promena u rukovodstvu kluba. Zvezda je ostala bez predsednika Skupštine kluba, pošto je ostavku podneo Branislav Đurđević, isto kao i clan Skupštine Darko Ostojić. Umesto njih dvojice, članovi tog tela postali su Ivan Bekjarev i Uroš Lazić.

Do promena je došlo i u Predsedništvu i Upravnom odboru. Ostavke na svoje članstvo u Predsedništvu podneli su Andrej Vučić, Aleksandar Jokić i Ognjen Oliverić, a u Upravom odboru to su učinili Luka Petrović, Darko Glišić, Predrag Mali i Ivan Bošnjak.

“Tokom diskusije istaknuta je velika zahvalnost doskorašnjim članovima rukovodstva kluba koji su svojim angažovanjem i velikim radom dali mnogo toga Crvenoj zvezdi, uz nadanje da će se dobra saradnja koja je u interesu KK Crvena zvezda nastaviti i u budućnosti. Takođe, članovi Skupštine jednoglasno su se složili u oceni da je za Zvezdu neophodno da obezbedi kontinutiet u radu rukovodećih, ali i stručnih kadrova što je u trenutnoj situaciji veoma teško jer su udari na članove rukovodstva veoma žestoki sa mnogo strana”, stoji u saopštenju Zvezde.

Na dnevnom redu bio je i sportski izveštaj za sezonu 2013/14, koji su podneli treneri u sistemu Zvezde, koji su svi redom usvojeni. Tako je Radonjić dobio podršku rukovodstva i vodiće crveno-bele i naredne sezone. Podršku su dobili i Milan Gurović na klupi razvojnog tima Zvezde - FMP Železnika, trener junior Slobodan Klipa, trener kadeta Aleksandar Glišić i pionira Milovan Bulatović.
 

2024 © - Vesti online