Sreda 25.06.2014.
11:50
Telegraf, Vestionline

Ceca: Više ne biram muškarce!

Ne voli da se slika, pa verovatno zato ne objavljuje svakodnevno svoje fotke na društvenim mrežama kao neke njene koleginice
 

- Osetila sam da će moja karijera biti bolja kada sam promenila saradnike, odnosno počela da radim sa Milijem i Marinom. Marina je moj saradnik do kraja života, ona je meni stvorila novi identitet na estradi. Dobro je što Mili i Marina nisu sujetni, ono što čuju da je za mene, to će biti na mom novom albumu. Nekada mi se na koncertu desi i da falširam i zaboravim reči pesme, ali sve je to normalno, pričala je Ceca u Amidžićevoj emisiji.

Na pitanje što su je mediji povezivali sa Milom Đukanovićem, Ceca kaže da zaista nema razloga za takve polemike.

Ceca: Nisam u vezi sa Milom Đukanovićem

- Ne znam šta da kažem na te priče. Pročitala sam čak i da nisam u dobrim odnosima sa Sekom, a ja sam u odličnim odnosima sa njom, istakla je Ražnatovićeva i dodala da ne voli da se fotografiše i snima i da je zato nema na društvenim mrežama kao njenih koleginica.

Rekla je i da joj snimanje spotova predstavlja pravi napor, jer može da traje i 48 sati. Pričalo se i o ljubavi:

- Arkan je kleknuo ispred mene i zaprosio me. Bilo je veoma romantično, moja majka je bila svedok. Šteta što mi se to više nikada nije desilo.... Više ne biram muškarce, kroz smeh je poručila pevačica.

2024 © - Vesti online