Utorak 24.06.2014.
16:55
Blic

Fanovi: Sestro Seko, preterala si!

Seka u još jednoj epizodi sagorevanja kilograma
 

Pevačica Seka Aleksić osim što javnost na internet društvenim mrežama bombarduje poslovnim uspesima, koje dokumenatuje fotografijama punih hala i klubova u kojima nastupa širom sveta, ne prestaje da pokazuje svoj garderober, cipelarnik i svoje poklone, a u poslednje vreme sa najvećim uživanjem pokazuje svoj novi stas.


Kako naš narod ne voli preterivanje ni u čemu, u oči im je upala najnovija fotografija Aleksićeve koja je nastala pred njen trening u bokserskim rukavicama i sa neviđenim stajlingom, čime je izazvala bes i kod najostrašćenijih fanova.


-Odvratno, fuj, bravo muškarčino, sestro preterala si, a jel te nije sramota-pitaju se Sekini pratioci na fejsbuku, poručujući joj da sama sebi pravi anti reklamu bespoštednim samoreklamerstvom.


Dok su jedni bili oduševljeni njenim originalnim stajlingom, drugi su pak imali negativno mišljenje i komentare, ali čini se da Seku to ne zanima previše.

Vežba sa mužem i ne zanima je mišljenje hejtera
 

- Plašim se da me ne zanima šta misle hejteri! - napisala je Seka uz fotografiju na kojima radi trbušnjake i to tako što je nogama obgrlila svog supruga Veljka Piljkića.

2024 © - Vesti online