Ponedeljak 23.06.2014.
04:44
Vesti

Borbene devojke osvajaju estradu

Katarina iza sebe ima već sedam "estradnih godina", sve vreme sa Grandom gde je i započela 2007, bila među deset najboljih na njihovom takmičenju i time stekla pravo da snimi prvi singl. Tri godine kasnije snimila je hit "Crne kose", 2011. pojavio se još jedan singl, a godinu kasnije popularna pesma "Ovo je zemlja Srbija". Iste godine nastao je i duet "Slaži me još jednom" sa Radetom Davidovićem.

Velika konkurencija

Na estradi je prilična konkurencija, bojite li se?
- Velika je pomoć Granda, svako od nas ima menadžera i program po kojem radimo. Sve nam je organizovano. Konkurencija jeste velika, ima mnogo pevača, ni sami ne znamo koliko nas je. Ima mnogo i dobrih. I nije reč samo o pevanju, već i drugim stvarima, kao što je harizma, recimo - kaže Aleksandra Prijić.

 

Grandom je zadovoljna.


- Imamo zaista divnu saradnju i nadam se da će se nastaviti - kaže Katarina.
Katarina Živković iza sebe ima i pobedničku titulu u TV rijaliti šou Farma. Ona je pobedila 2010. i odnela 100.000 evra nagrade. Bila je prva žena pobednik i primećujemo da to uopšte nije bio lak zadatak, biti prva u TV džungli kao što je rijaliti šou.


- Baš tako, trebalo je ono preživeti. Bilo je potrebno mnogo energije i izdržljivosti i napora, ali se na kraju isplatilo i mislim da će se tek isplatiti.


Aleksandra Prijović je rođena u Somboru 1995, ali je živela u Hrvatskoj i nije oklevala da se, odmah po punoletstvu, otisne sama u Srbiju, kako bi pevala.


- Preselila sam se zbog posla. Krenulo je od prošle godine kada sam ušla u finale takmičenja Granda. Sada radim redovno. Kaća nam je mnogo hvalila Australiju i rekla da je prelepo. Tek smo sinoć došli, ali smo šetale da vidimo ovu zemlju. A odmor od puta? Pa naći ćemo valjda vremena da se odmorimo.
Zbog narodne pesme Aleksandra se preselila u Srbiju.


- U Hrvatskoj narodnjaci ne prolaze dobro. Pevušila sam pomalo, ali nisam mogla zbog škole. Sada ću, uz posao, jer imam ugovor sa Grandom, u Beogradu završiti vanredno četvrti razred srednje hotelijersko-turističke škole.


Uprkos odricanjima i odvojenosti od familije, Aleksandra je zadovoljna.


- Moji vršnjaci od roditelja traže pet evra kako bi sebi nešto kupili u školi. A ja mnogo radim, radim što volim i presrećna sam.

Ponovo u Australiji

Katarina Živković je drugi put u Australiji.
- Prvi put sam bila sa Stefanom Petrušićem pre nekoliko meseci i prošli smo fenomenalno, pa smo se s organizatorima dogovorili da ponovimo, naravno uz pojačanje moje mlađe koleginice.


Idol joj je Snežana Đurišić.


- Obožavam je. Takođe i Zoricu Bruncliku. Uz njih dve i Cecu sam odrasla.
Aleksandra i Kaća započele su turneju u Srpskoj narodnoj odbrani. Pevale su uz pratnju orkestra Zorana i Saše Todorovića, a publiku su uz njih zabavljali i Dušica Grabović i Zoki M.

2024 © - Vesti online