Subota 21.06.2014.
10:44
Beta

Raskol u Argentini? Različite vizije igre Mesija i selektora Argentine

Leo Mesi
 

Sabelja je argentinskim medijima govorio kako njegova ekipa mora da se prilagođava formacijama protivnika, dok je Mesi istakao da ekipa treba da igra agresivno i napadački bez obzira ko je rival.

Sabelja je u prvom kolu Mundijala, u pobedi nad BiH sa 2:1 izašao sa formacijom 5-3-2, ali je u drugom poluvremenu igrao 4-3-3.

Ostali reprezentativci Argentine nezvanično su stali na stranu Mesija rekavši da veruju u igru s trojicom napadača, ali su negirali da postoji raskol sa trenerom.

"Mesi iznosi svoje mišljenje, kao što to rade i mnogi drugi. To je sve. Ne postoji problem, svako ima slobodu da kaže šta ima", rekao je rezervni golman Argentine Marijano Anduhar.

Sabelja je posle susreta sa BiH istakao da je ekipa bolje igrala u drugom delu i verovatno će formaciju iz tog poluvremena primeniti i na narednoj utakmici, protiv Irana danas od 18 časova, preneli su argentinski mediji.

Kako navode lokalni listovi, Mesi i Sabelja "ne pričaju istim jezikom", s obzirom na to da selektor Argentinu ne vidi kao favorita, dok fudbaler želi da se ostale ekipe prilagođavaju njegovoj.

2024 © - Vesti online