Petak 20.06.2014.
09:02
danas.rs

I Šarić bi na poligraf

Ko bi još na poligraf? Evo, ja se javljam: Darko Šarić
 

Prema rečima Šarićevog advokata, da su članovi Radne grupe formirane u policiji da ispitaju Šarićeve tvrdnje o načelniku Uprave kriminalističke policije Rodoljubu Miloviću razgovarali sa Šarićem, njegov branilac bi takvom razgovoru morao da prisustvuje, navodi ''Danas''.

Pročitajte još:

* Mafijom ruše vrh policije

* "Razrešiti da li je Milović korumpiran ili ne"

* Šarićev brat se plaši za svoj život!

U međuvremenu, MUP je saopštio da je načelnik Uprave kriminalističke policije Rodoljub Milović prošao test na poligrafu u vezi s optužbama koje je o njemu izneo Darko Šarić.

Šarić je Milovića nazvao general Papaja i povezao ga sa svedokom saradnikom ''Mangom'', kao isumom od oko 7,5 miliona evra. Šarić nije jasno rekao ko je od koga i zašto uzeo taj novac. Smatra se da je ''Mango'' zaštićeni svedok protiv zemunskog kriminalnog klana Ljubiša Buha Čume.

Šarić je takođe govorio i o obećanjima datim njegovom prijatelju Kotoraninu Draganu Dudiću Fricu, koji je ubijen maja 2010. Advokat Baćović je predložio Specijalnom sudu da od BIA zatraži snimak sastanka predstavnika srpske policije s Dudićem na Jelovoj gori iz aprila iste godina. Pojedini izvori iz bezbednosnih krugova smatraju da bi to moglo da predstavlja ključ razrešenja ove afere.

2024 © - Vesti online