Četvrtak 19.06.2014.
19:06
alo.rs, opera-17.com

Ila: Karleušu nabijem na onu stvar, JK: Minimaks bi se stideo svog sina

"Opleo" po pevačici jer je kivan na nju pošto je svašta pričala o njegovom ocu: Ila
 

Ila, peva: “A bivši drugovi bulju dali, postali pede*uše, mukice jadne, smešniji su i od Karleuše”. Ila je rekao da je upotrebio baš ove reči jer je kivan na pevačicu.


- Jelena Karleuša je bila bezobrazna i pričala je svašta o mom pokojnom ocu. Nju i sve one koji su ga ogovarali posle smrti, a za života im je pomogao u karijeri, nabijem na ku**c! Ko se pronađe u ovoj pesmi, i treba da se oseća prozvano.

Nikoga nisam lično uvredio, a oni koji su pomenuti vrlo dobro znaju zbog čega su tu. Ako se i Jelena pronašla u pesmi, dobro se našla, mada nisam izgovorio njeno ime. O njoj ne mislim ništa. To je jedna kerefeka. Cela ta estrada je polusvet. Je*e se za sitne pare po rijalitijima dok ja muziku radim iz ljubavi – zaključio je Ilić.

JK revoltirana napadima repera na nju: Minimaks bi se stideo svog sina
 


Karleuša je od novinara dobila molbu da pošalje svoje reagovanje na njegove tvrdnje da je pričala loše o pomenutom voditelju i da je "nabija na onu stvar".


Jelena je na društvenoj mreži Facebook objavila prepisku sa novinarkom.


- Šta ti je životna ironija i paradoks... Da Minimaksov sin napada jedinu osobu koja mu je javno branila oca.... Pa posle ti Jelena budi borac za pravdu! Takvi samo najebu. - napisala je Jelena uz postavljenu prepisku!


- Jedina sam koja je javno osudila one koji su Minimaksu učinili loše. Da je živ, veoma bi se stideo svog sina i njegove nepromišljene izjave jer napada pogrešne.

2024 © - Vesti online