Sreda 18.06.2014.
14:27
alo.rs

Šešeljev sin: Tata će protresti vlast

Ne odustaje od politike: Vojislav Šešelj
 

Nikola je izjavio u intervjuu za ''Alo'' da bi dolazak njegovog oca dobro protresao srpsku političku scenu i da ona posle toga sigurno ne bi bila ista.

Pročitajte još:

* Ako ne bude hteo da ode, Šešelja će izbaciti iz Haga

* Šešelj neće iz Haga!
* Šešeljeva tri uslova Hagu
* "Vraćam se u politiku. Neću nanogicu"

''Njegov dolazak, pre svega, protresao bi Aleksandra Vučića, pa sve redom, koji su uz njega. Moje lično mišljenje je da je Vučić glavni i odgovorni za to što se Vojislav Šešelj još uvek nalazi u Hagu. Od 2008. godine, kada je počeo da ruši stranku, pa sve do danas, kada je na čelu Vlade nije pomenuo Hag, ali ni mog oca'', kazao je nastariji sin lidera SRS.


''Verujem da će narod uskoro shvatiti ko je Vučić... Vojislav Šešelj je u Hagu samo iz političkih razloga! To samo ludak ne vidi. Ni to gde se nalazi nije sud. Oni bi njega oslobodili ako se nikada više ne bi bavio politikom. A on na to neće pristati'', dodao je Nikola Šešelj.


Nikola ističe da, ukoliko bi njegov otac ipak bio pušten, na aerodromu bi ga sačekalo 100.000 ljudi.

''Ne bi bilo dočeka kao dočeka, ali sam siguran da bi ga na aerodromu sačekalo 100.000 ljudi... Ne spremam mu poklon, jer ne voli poklone. Zapravo voli da dobije knjigu, ali ima ih dosta. Mislim da ne bi imao vremena ni za privatnu proslavu povodom njegovog dolaska, zapravo ni za šta osim za ispravljanje 'krivih Drina', koje su iskrivila gospoda koja su bila na vlasti prethodnih 11 godina'', istakao je on.

2024 © - Vesti online