Utorak 17.06.2014.
11:56
Beta

Jagodina počela pripreme, cilj plasman u Ligu Evrope

Trener Jagodine Mladen Dodić
 

Trener Mladen Dodić je rekao da će Jagodina morati da proba da se plasira u to takmičenje, iako to "mnogima izgleda nemoguće". Prošle sezone protivnik Jagodini u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope je bio Rubin iz Kazanja, a ove godine se u klubu nadaju manje jakom timu i boljem rezultatu.

"Prošle godine smo ostavili dobar utisak, a ove se nećemo zadovoljiti time, bez obzira na to ko bude protivnik", poručio je Dodić na prozivci.


Fudbaleri Jagodine su počeli uvodne pripreme, a termin odlaska na zakazane pripreme u Sloveniji zavisi od informacije da li će u kvalifikacijama učestvovati od prvog ili od drugog kola.

"Sačekaćemo par dana informaciju da li ćemo možda zbog ovog isključenja Zvezde učestvovati od drugog kola. Mi se spremamo i radimo i pripreme i utakmice smo zakazali u Sloveniji kao da ćemo učestvovati u prvom kolu. Ako bude drugačije onda ćemo prolongirati odlazak za Sloveniju i tamo ćemo onda biti od 1. do 11. jula", objasnio je Dodić.

On je rekao da se paralelno radi i na prelaznom roku, tako da se očekuju nova pojačanja na pozicijama napadača i štopera, s obzirom na to da je Aleksandar Pešić u Tuluzu, a da na Aleksandra Živanovića zbog povrede neće moći da računaju u ovoj polusezoni.

"Što se tiče novih igrača, očekujem da do kraja nedelje možda i bude konkretizovan neki od dogovora koji se prave ovih dana", rekao je Dodić.

2024 © - Vesti online