Utorak 17.06.2014.
03:33
Vesti

Kćerka pod točkovima majke

Tragična saobraćajna nesreća u predgrađu Perta (Foto: Ilustracija)
 

Pregazila ju je 31-godišnjka majka Rebeka, na prilazu njihove kuće na Holi plejsu. Dete je prebačeno u bolnicu, ali je ubrdžo nakon nesreće podleglo kritičnim povredama glave. Ovo je treće dete koje je samo u Zapadnoj Australiji stradalo na sličan način za poslednjih šest meseci.


- Srce nam puca i nema reči da se izrazi kroz šta prolazimo - naveo je Anderin tata Lucijan u saopštenju. - Ništa više neće biti isto. Čekaćemo na dan kada ćemo opet videti našu malu princezu na nebu.


Tragedija je teško pogodila vrlo blisko vezanu zajednicu pri Rumunskoj pentekostalnoj crkvi u Balgi. Pastor Bendžamin Fitui kaže da su Rebeka i Lucijan bili uzorni roditelji, predani svojim trima kćerima.


- Sve što mi govori sve vreme jeste: "Ovo je moja greška. Izgubila sam svoju kćerku, svoju divnu kćerku" - kaže pastor. - Ona ponavlja: "Dete moje, dete moje, ovo sam ti ja uradila, mama nije htela, mama nije htela."


Nesreća je šokirala čitavu ulicu. Ožalošćene komšije donose cveće i poruke ljubavi i ostavljaju ih na mestu gde je dete poginulo. Komšinica Kajli Lukan kaže da je ovo tužno za familiju, koju ona zna kao tihe, vredne komšije, izvestio je "Perth Now".

2024 © - Vesti online