Nedelja 15.06.2014.
19:29 >> 19:48h
mozzartsport.com, vesti

Partizan do kraja bez publike! Milutinov, Pavlović i Nelson ne igraju u drugom meču!

Gde je Pavlović: Tuča na derbiju
 

Trener crno-belih Duško Vujošević kažnjen je ukupno sa 195.000 dinara, njegov kolega Dejan Radonjić sa 138.000 dinara, dok su novčano i jednim mečom supenzije kažnjeni Milutinov, Pavlović, Nelson (172.500 dinara), dok je Tejić, koji nije ni bio u protokolu, kažnjen sa čak dva meča. Do ove kazne Pavloviću, nismo ni znali da je učestvovao u incidentu, ali članovi Disciplinske komisije imaju "oštro oko"! Ako ste imali kriterijum da sve sa isključujućim greškama suspendujete po jedan meč, zašto to niste uradili i u slučaju Duška Vujoševića? On je vam možda "potreban", da skine sako na sledećem meču, pa da "popunite budžet", jer drugačije novac u kasu i ne možete da namaknete.

KK Partizan je kažnjen sa 149.500 dinara zbog loše organizacije i do kraja plej-ofa će igrati bez prisustva publike, dok je sportski direktor Dragan Todorić sa 115.000 dinara zbog nesportskog kritikovanja u medijima suđenja na utakmici i narušavanja ugleda lige i košarkaških organa. Nedavno su u Železniku navijači Crvene zvezde bakljama gađali košarkaše Partizana, ulazili su i u teren da se fizički obračunavaju sa Pavlovićem... To je od Disciplinske komisije "nagrađeno" sa jednom utakmicom igranja bez prisustva publike!

Na osnovu dopunskog materijala Radenović će morati da plati 115.000, Marjanović, Mitrović, Dragićević, Blažić i Lazić po 57.000 dinara, što ukupno iznosi 285.000 dinara. S druge strane Davis Bertans zbog tuče, kritika na račun suđenja i tehničke greške kažnjen je sa 126.500, a Bogdan Bogdanović sa 115.000 dinara.

Takođe, kažnjen je i sudija Ilija Belošević zabranom vršenja dužnosti u visini od jedne utakmice zbog nekvalitetno obavljene dužnosti! Ovo je tek apsurd bez presedana. Najbolji srpski arbitar nije dobro uradio posao, a jedu Obrknežević i Nikolić! Za koga gospodine Gogiću, i u čije ime odlučujete? Srpska košarka je dotakla dno, politika i lični interesi ubili su sport...
 

2024 © - Vesti online