Nedelja 15.06.2014.
01:21 >> 01:40h
mozzartsport.com

Bogdanović: Ne znam da li da igram za Srbiju! Neka zovu Dženkinsa, Simonovića, Lazića...

Neće da igra za Srbiju: Bogdan Bogdanović
 

O svim dešavanjima iz katastrofe koja je viđena na parketu i tribinama hale Pionir govorio je i Bogdan Bogdanović. Vidno razočaran, ljut i tužan...
"Katastrofalan ambijent, katastrofa je sve što se izdešavalo. Mislim da kriterijum suđenja nije bio fer, ni korektan. Ali, neću previše o tome...", počeo je Bogdanović, a zatim nastavio:


"Ono što mogu da kažem jeste da sam ja pravi Srbin i da ja igram za reprezentaciju. Ali, sada se pitam da li uopšte treba da igram za ovu državu, kada u njoj ne pobeđuju uvek najbolji. Nego, izgleda da je neki drugi sistem, ne znam ni ja koji. Imam jako veliko poštovanje prema selektoru, s njim ću da se posavetujem šta ću dalje. Ako ništa, neka se licenciraju Dženkins, Lazić, Simonović, nebitno je... Ne vređam nikog, samo kažem", dodao je Bogdanović.

Srpski as je u istom tonu nastavio svoje izlaganje:
"Ja mislim da sam ja zaslužio mesto u reprezentaciji i da sam to mesto izborio, kao i da sam pokazao kvalitet. Još jednom kažem, u ovoj ligi ne pobeđuje najbolji. Mi smo takođe bili prvi u šampionatu, u regularnom delu. Ne sudi se tako šampionima i nema se takav kriterijum prema igračima koji su osvojili 12. uzastopnih titula".

2024 © - Vesti online