Petak 13.06.2014.
20:11
Mondo

Golim grudima navija za Ronalda

Grudi ofarbane u boje portugalske reprezentacije
 

Kristijano Ronaldo je došao ovaj put na njen teren, pa je brazilska “Mis guza“ rešila da fudbaleru priredi srdačnu dobrodošlicu. Širokogrudu, tačnije.

Atraktivna Andresa Urak, koja u svojoj domovini vodi Muito šou na RedeTV, je samo zbog Kristijana gornji deo tela ofarbala u dezen dresa fudbalske reprezentacije Portugala. I ne samo to, već je to rešila da potpuno javno pokaže.

Tokom uživo uključenja, ne samo pred tv auditorijumom, već i dok su brojni fotoaparati bili upereni u nju atraktivna plavuša je raskopčala sako i pokazala ogromne grudi. Ronaldo to nije video uživo, ali nije isključeno da je i do njega došao ovaj snimak.

Inače, prošle jeseni je Andresa izjavila da je napadač Real Madrida spavao sa njom u hotelu samo 48 sati pre utakmice polufinala Lige šampiona koju je njegov tim izgubio od Borusije Dortmund 1:4.

"Uvek sam imala visoko mišljenje o Ronaldu, smatram ga jednim od najprivlačnijih muškaraca, tako da nisam mogla da verujem kada je stupio u kontakt sa mnom.

Rekao mi je da je bio oduševljen mojim fotografijama i pitao me je da li sam stvarno osvojila titulu za najbolju guzu", rekla je tada 27-godišnja Brazilka.

Kristijano Ronaldo je samo prokomentarisao da ona fantazira.

2024 © - Vesti online