Petak 13.06.2014.
15:24
Beta

Vujošević: Nisam čovek koji mrzi Crvenu zvezdu, samo branim sebe i Partizan

Trener Partizana Duško Vujošević
 

Ipak, na današnjoj konferenciji za medije ekipe Partizana veći deo je bio posvećen finansijskom stanju u klubu i svemu što se dešavalo ove sezone i prethodilo finalu plej-ofa.

"Nisam čovek koji mrzi Crvenu zvezdu, niti bilo koga tamo, ja samo odgovaram na uvrede koje su izrečene i učinjene. Borim se za svoje dostojanstvo i dostojanstvo kluba koji vodim. Nekoliko puta sam obrazlagao finansijsku situaciju i veliku besparicu u odnosu na neke druge, ne u nameri da drugom klubu smanjim budžet, već da se nama poveća", rekao je Vujošević.

On je naveo da je za dve godine primio samo četiri plate i da živi od onoga što je zaradio u moskovskom CSKA.

"Nisu svi igrači kao Aleksandar Pavlović, koji imaju neku zaradu od ranije, mada i on igra za simbolične pare koje ne prima i do sada je primio samo dve plate. I sada ja treba da ćutim i da umiranje Partizana prođe nemo", rekao je Vujošević.


Trener crno-belih je ocenio da se u javnosti stvara hajka protiv njega i istakao je da se mnogi brinu za njegovo zdravlje, ali da on ne vidi razlog za to. On je dodao da su se tokom cele sezone u medijima forsirale priče o povredama igrača Partizana, o tome kako on hvata igrače za vrat i sve to, kako je rekao, "da se Partizan eliminiše".

"Ljudi precenjuju moj značaj, on nije mali, ali ga ipak precenjuju. Šta bi bilo da ja odem, da se rasproda ceo tim? Je l' su to vaše želje, da u Srbiji ostane samo jedan klub?", upitao je Vujošević. 

On je ponovio da niko ne sme da umanji rezultate koje je Partizan postigao ove godine.

"Konačan sud u celoj sezoni će dati finale Superlige, bez obzira što je to takmičenje devalvirano", rekao je Vujošević.

2024 © - Vesti online