Subota 14.06.2014.
12:10
Beta

Vujošević: Nema favorita u finalu

Trener Partizana Duško Vujošević
 

"Uvek kad se sreću Partizan i Zvezda to su utakmice od posebnog značaja i navijači i igrači dva tima emotivno prilaze tim utakmicama, ali treba zadržati mirnu glavu. Sigurno se to ne shvata samo kao deo posla ali to je važno, pogotovo kada je reč o finalu", rekao je Vujošević.


Košarkaši Partizana večeras od 20 časova u Hali Pionir kao domaćini igraju protiv Crvene zvezde prvu utakmicu finala plej-ofa Superlige Srbije. Vujošević je rekao da se nada da će finale proći u sportskoj atmosferi, da niko neće u halu ući bez karata ali i da će sudije, iako u pojedine nema poverenja, svoj posao obaviti pošteno.

"Zvezda je napravila dobru ekipu koja dobro igra i nema u tom susretu favorita, ili su obe ekipe favorit. Ono u šta verujem je da će se stvoriti uslovi da pobedi bolji", istakao je Vujošević.


Na pitanje koji faktor može da presudi u večerašnjoj utakmici, ali i celoj finalnoj seriji, Vujošević je naveo igru u skoku. On nije želeo da kaže kog protivničkog igrača se najviše plaši, već samo da je Zvezda dobra u skoku, kontranapadu i da ima čvrstinu u odbrani.

2024 © - Vesti online