Petak 13.06.2014.
20:44
Beta

Matić: Težak revanš nas očekuje

Selektor reprezentacije Srbije Vladan Matić
 

"Bez obzira na pobedu u prvom susretu, sutra nas sigurno očekuje težak meč sa Češkom. Ni jednog trenutka ne smemo da pokažemo da će biti lako. Moramo biti spremni da izdržimo sve napade od čeha i ponovimo sjajnu odbranu iz Niša, kao i da pokušamo sa pametnim napadom", rekao je Matić, a prenosi Rukometni savez Srbije.

Matić je dodao da u revanšu očekuje "dobru igru" Srbije.

Kapiten rukometne selekcije Srbije Momir Ilić ocenio je da bi ključ uspeha u revanšu trebalo da bude "čvrsta i dobra odbrana".

"Ove nedelje smo dosta radili na tome. Biće teža utakmica nego u Nišu, ali mi moramo da idemo na pobedu. Mi smo kvalitetna reprezentacija i očekujem dobar rezultat po nas", rekao je Ilić.

Desni bek reprezentacije Nemanja Zelenović je istakao da je u ekipi atmosfera na visokom nivou.

"Čeka nas veoma teška utakmica u Češkoj. Mislim da nisu bili pravi u Nišu, i da će imati dosta toga da pokažu. Mi treba da pokažemo svoju dobru odbranu i polukontru što nas je i krasilo u prvoj utakmici i nadamo se pobedi", rekao je Zelenović.

Revanš utakmica baraža za Svetsko prvenstvo, koje će se naredne godine održati u Kataru, između Češke i Srbije igraće se sutra od 13.50 časova u Brnu.

2024 © - Vesti online