Četvrtak 12.06.2014.
15:31
Beta

Petar Kurćubić ponovo na klupi Spartaka

 

"Petar Kurćubić je ostavio dubok trag u našem klubu odigravši 11 utakmica bez poraza. To je čovek koji je veliki radnik i stvaralac. Posebno je zainteresovan za razvoj mladih igrača koji nam pristižu iz mlađih kategorija", rekao je predsednik Spartaka Dragan Simović.

Petar Kurćubić je u prethodnom mandatu na klupi Spartaka proveo godinu dana.

"Predhodna saradnja, koja je bila izuzetna, i iskustvo u radu sa ovim trenerom je bilo presudno za novo angažovanje. Kurćubić poznaje naš klub, njegovo funkcionisanje i u klubu se oseća kao domaćin, a ne kao gost. Komunikacija koju je uspostavio sa radnom zajednicom, igračima, a pre svega sa omladinskom školom je bila jako kvalitetna i donosila je rezultate", kazao je Simović.

"Ovo je drugo angažovanje tog stručnjaka na klupi Spartaka. Dogovor je postignut na obostrano zadovoljstvo, a uverenje novog šefa stručnog štaba je da klub u narednoj sezoni može da ima zapaženu ulogu", dodao je Simović.

Kurćubić je je do sada trenirao Mladost iz Apatina, Banat iz Zrenjanina, Novi Sad, Radnički Jugopetrol, Hajduk iz Kule, a radio je i sa dva prvoligaša u Azerbejdžanu, makedonskom Pobedom i Nitrom iz Slovačke. Simović je dodao da je za pomoćnika prvog trenera imenovan Darko Sekulović, koji je radio u Omladinskoj školi Spartaka.

2024 © - Vesti online