Četvrtak 12.06.2014.
13:40 >> 15:01h
sportklub.info

Uživanje na Sport klubu: Gledajte svih 546 duela kvalifikacija za EURO i SP!

 

Tokom četiri godine trajanja ove saradnje, gledaoci Sport Kluba moći će da gledaju svih 546 duela u kvaligikacijama za EP Francuskoj 2016, odnosno SP u Rusiji 2018. godine!
"Sport Klub je postao ekskluzivni vlasnik prava jednog izuzetnog sadržaja, koji se, po svemu što donosi, svrstava među najgledanije sportske programe. Siguran sam da ćemo i kvalitetom, ali i kvantitetom, jer će na programu biti preko 500 direktnih prenosa svih evropskih reprezentacija, zadovoljiti ukuse svih iskrenih ljubitelja fudbala", kaže direktor Sport Kluba Nemanja Simeunović.

Gledaoci će tako dobiti priliku da na jednom mestu uživaju u majstorijama Kristijana Ronalda, Andresa Inijeste, Mesuta Ozila, Vejna Runija, Robina Van Persija i drugih najvećih zvezda evropskog fudbala, kako u klupskoj, tako i u reprezentativnoj konkurenciji.
"Sve mečeve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj, odnosno Svetsko prvenstvo u Rusiji prenosićemo direktno na naših sedam kanala, a duele Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore u odloženom snimku u svakoj od tih država", istakao je Simeunović.

2024 © - Vesti online