Četvrtak 12.06.2014.
18:35
Beta

Runi: Spreman sam za Svetsko prvenstvo

Vejn Runi
 

Britanski mediji su po završetku Premijer lige spekulisali da Runi nije dovoljno fizički spreman za Mundijal i da bi mesto u timu trebalo da dobiju mlađi igrači - Rahim Sterling, Adam Lalana i Ros Barkli.

"Ne zanima me šta drugi pričaju. Spreman sam za ovo Svetsko prvenstvo. Koncentrisan sam i mislim da imam veliku ulogu u našem timu. U svakoj ekipi postoji borba za mesto u timu, tako je uvek kada igrate za svoju zemlju, ali spreman sam i nisam zabrinut", rekao je Runi, preneo je Skaj Sport.

"Osećam se sjajno, 100 odsto sam spreman za turnir. Neću da pričam o tome šta od mene može da se očekuje. Znam kako se radi na ovako velikim turnirima i daću sve od sebe", dodao je napadač Mančester junajteda.

Runi je rekao da će Dani Velbek biti spreman za prvu utakmicu Engleske na Mundijalu protiv Italije, u subotu u ponoć po srednjoevropskom vremenu.

"Uzbudljivo je pošto mladi igrači unose veliku energiju u tim i lepo je biti deo toga. Ovo je najbolja ekipa igrača s kojima sam do sada bio u reprezentaciji. Radujem se takmičenju i izgleda da imamo svetlu budućnost", rekao je on.

"Uspeh i trofeji su me uvek motivisali i u klubu i u reprezentaciji. Osvojiti trofej sa Engleskom je najveća i najbolja stvar", dodao je Runi.

2024 © - Vesti online