Četvrtak 12.06.2014.
11:35
alo.rs

Ana Bekuta: Nisu mi oprostili ljubav sa Mrkom

Iz dana u dan se sve više vole: Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta
 

''Neki nam još uvek nisu oprostili tu javnu ljubav, iza koje smo nas dvoje stali svim snagama u odbranu. Toliko me raznežila jedna gospođa koja mi se nedavno javila i rekla da se divi mojoj odvažnosti da stanem iza svog partnera kada su to mnogi kritikovali. Sada mi se čini da tada nisam ni bila svesna koliko smo i on i ja hrabro stali iza nas, nisu nas poremtila pisanja po štampi i nismo odustajali od naših emocija. Nisu tada dušmani uspeli da nas razdvoje, a neće ni moći nikad'', rekla je kroz osmeh Bekuta za ''Alo'', dok ju je Mrkonjić sve vreme čekao u autu, jer ju je dovezao na okupljanje pevača koji će nastupiti ''Junfestu'' od 13. do 22. juna na Ušću.

Bekuta, osim Mrkonjića, više ne primećuje ostale muškarce.


''Više mi se i ne udvaraju, jer je moj status očigledan, i to kome pripada moje srce, ili ja samo to ne primećujem pored Milutina'', iskrena je Bekuta, kojoj je kreatorka Verica Rakočević nedavno poručila ''smršaj ili se pokrij'', na šta joj je Ana odgovorila da će ona promeniti svoj stil, ali da će kreratorka teško svoj mozak.

''Ona je mene uvredila, zato sam joj odgovorila, mada to nije u mom stilu, ali me baš iznervirala. Ja svoje kilograme i godine nosim dobro i oni su deo mene, tako da ih se ne stidim. Nekada samo sarađivale i sve ove godine unazad smo se sretale, zato me zabolelo to što je rekla, a neću joj dozvoliti da me vređa'', objasnila je pevačica.

2024 © - Vesti online