Sreda 11.06.2014.
20:00
seebiz.eu

Tivat gradi "Stari grad" - koji nema

Ovako bi trebalo da izgleda Stari grad u Tivtu
 

Boka grupa gradiće "Stari grad" na lokalitetu bivšeg poljoprivrednog dobra u Tivtu, što će biti prvi kompleks takve vrste na Jadranu u poslednjih nekoliko vekova, saopšteno je iz te kompanije.

Objavljen je i master plan za tu lokaciju, a investicija je vredna oko 450 miliona evra. "Stari grad" trebalo bi da zaposli oko 1.000 ljudi, plan je investitora. 

Kako je saopšteno iz Boka gupe, Tivat će dobiti sopstveni "Stari grad", koji će, uvereni su u kompaniji, postati svojevrsna atrakcija i primer klasičnog stila koji je vekovima karakterisao crnogorsko priobalno područje.

Luksuz i ludi provod u Porto Montenegru Tivtu izgleda nisu dovoljni
 

"Osnovni nacrti biće sastavni deo konačnog revidiranog projekta, a izmene u smislu estetike podrazumevaće dodatnu upotrebu kamena, izgradnju sat-kule, kao i spoljašnji izgled hotela koji će slediti principe srednjevekovnih fasada, što će, ujedno, biti i glavno obeležje projekta", poručuju iz Boka grupe.

Investitor kaže da se prvi "Stari grad", građen u poslednjih 500 godina, objediniti tradiciju i potrebe vlasnika modernih stambenih objekata. Zamišljen je miks "koji ima za cilj da gradu da dušu i živost tokom cele godine".

2024 © - Vesti online