Utorak 10.06.2014.
19:32
mozzartsport.com

Radnički ostao bez predsednika

 

Marjanović je tokom opširnog izlaganja novinarima rekao da je u klub stigao posle afere oko transfera Filipa Kostića i da je na računu zatekao svega 100.000 od 700.000 evra vrednog posla, ali i organizacioni haos u Kragujevcu. Sudeći po njegovim rečima taj haos i dalje vlada na Čika Dači, iako sada već bivši predsednik tvrdi da je klub ostavio u boljem stanju od onog u kojem ga je zatekao.
"Čaša se prelila kada je trener Radmilo Ivančević zbog bolesti podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba Radničkog 1923. Došlo je do velikog razdora u klubu. Da sam se povukao tada, imali bismo problema oko opstanka i ja bih za to bio okrivljen. Izdržao sam sva vređanja, potcenjivanja, pretnje i pritiske do samog kraja kako bi Radnički 1923 ostao u Jelen Super ligi. Prvenstvo je završeno, ostali smo u ligi I svi skupa - Uprava, treneri, igrači smo sve izdržali i ja sada mogu otići čista obraza" , istakao je Milenko Marjanović, koji tvrdi da je Radnički miniran sa svih strana te da je radio "sam protiv svih".

Ali…
"Ako je neko očekivao da ću nekoga napadati i tražiti krivce, ja to neću niti želim. Želeo sam da javnost zna da sam imao velike opstrukcije i ipak smo opstali. Izdržao sam niske udarce sa svih strana i mirne savesti odlazim", zaključio je Marjanović.

2024 © - Vesti online