Ponedeljak 09.06.2014.
20:49
mozzartsport.com

Vladimir Stojković potpisao za Makabi!

Vladimir Stojković
 

S jednog na drugi kraj sveta za samo tri dana. U petak veče je Vladimir Stojković branio za reprezentaciju Srbije u Sao Paulu protiv Brazila, zatim seo u avion i preko Minhena i Beograda stigao do - Izraela. Tačnije do Haife, gde će mu naredne dve godine biti radno mesto.

Nekadašnji golman Crvene zvezde i Partizana novi je golman Makabija iz Haife, na čijoj klupi od nedavno sedi bivši šef struke crno-belih Aleksandar Stanojević koji je i insistirao na dolasku iskusnog golmana, svesta njegovih kvaliteta iz vremena saradnje u Humskoj 1. Stojković će u Makabiju zameniti još jednog Srbina Bojana Šaranova, a prema odredbama ugovora zarađivaće oko 450.000 evra godišnje, uz napomenu da bi u slučaju ostvarenja određenih bonusa vezanih za broj utakmica i osvojenih trofeja suma mogla da naraste i do pola miliona evra.

Stojković je minulih šest meseci proveo u grčkom Ergotelisu i mada je trebalo da pređe u Olimpijakos, prihvatio je ponudu da karijeru nastavi u Makabiju iz Haife, koji se već ozbiljno pojačao pošto se u taj klub vratio bivši igrač Arsenala, Liverpula i Čelzija Josi Benajun.

2024 © - Vesti online