Subota 07.06.2014.
16:04
mozzartsport.com, Sportski žurnal

Todorić ponovo osuo paljbu na čelnike KLS!

 

On je odmah dao i svoje viđenje kompletnog događaja i ponovo bacio drvlje i kamenje po čelnicima KLS.
"Priča se o elitnoj Superligi, o narušavanju ugleda zbog čega nas kažnjavaju, a svedoci smo kako je Mega Vizura objavila da dvojica maltene najboljih i najperspektivnijih igrača idu na kamp u Trevizo zbog čega neće igrati prvo kolo plej-ofa! To je akt koji ligu, ovakvu kakva je, stavlja u smešan položaj. Neshvatljivo mi je da se takve stvari dešavaju. Plej-of je kruna sezone za sve timove i igrače. Ovo automatski sve učesnike stavlja u neravnopravan položaj, jer nije isto igrati sa timom koji je kompletan i koji igra bez dvojice najboljih zbog kampa. Zato smo očekivali reakciju od ljudi koji vode takmičenje", rekao je Todorić u razgovoru za "Sportski žurnal".

Na pitanje našeg kolege da li se plaši da će stići još jedna kazna od direktora Gogića, Todorić je kao iz topa dodao: 
"Što bi on mene kažnjavao, trebalo bi valjda nekog drugog! Posao Lige je bio da ukaže na ovo, a ne da ja moram da pričam. Dugo godina sam u sportu, doživeo sam svakojake situacije, ali ovo prvi put vidim", zaključila je desna ruka Duška Vujoševića.

Podsetimo, Partizan svoj prvi meč polufinala plej-ofa Superlige sa Radničkim igra u subotu od 19 časova u Pioniru, a dan kasnije, od 20 časova Crvena zvezda na istom mestu dočekuje Mega Vizuru.

2024 © - Vesti online