Četvrtak 05.06.2014.
15:57
mozzartsport.com

Partizan ukida funkciju sportskog direktora!

Albert Nađ, Petar Škuletić i Marko Nikolić
 

Albert Nađ je otišao, Partizan mu još nije pronašao zamenika, a vrlo je verovatno da to neće ni učiniti. Naime, kako saznaje MOZZART Sport, klub iz Humske bi na popodnevnom Upravnom odboru (početak u 16 sati) mogao da ukine funkciju sportskog direktora što je u skladu sa planom uprave da racionalizacijom radnih mesta sreže troškove.

Izglasa li se takav predlog na sednici Upravnog odbora šef stručnog štaba, u ovom konkretnom slučaju Marko Nikolić, dobiće šira ovlašćenja u formiranju tima. Nešto nalik na engleske klubove - Nikolić će postati menadžer i, barem na papiru, imati presudan uticaj na odluke o tome ko ide, a ko dolazi?

Nije to potpuna novina u Humskoj. Kada je Ivan Tomić nezadovoljan politikom koju vodi i dalje aktuelni predsednik Partizana Dragan Đurić napustio klub, uprava crno-belih se dugo razmišljala kome da poveri brigu o transferima. Na kraju je tu odgovonost poneo trener Goran Stevanović za čijeg su mandata u Humsku stigli Aleksandar Davidov, Radenko Kamberović, Vojislav Stanković i Predrag Mijić.

Podatak da je od njih četvorice samo Stanković i dalje u timu, te da je Stevanović smenjen samo nekoliko meseci posle tog jedinog prelaznog roka u kojem je šef struke vodio glavnu reč (zima 2009/2010) jasno govori kako su se crno-beli proveli prošli put kada su treneru pružili toliku slobodu i samostalnost u radu.

2024 © - Vesti online