Sreda 04.06.2014.
11:07
Beta

Lampard: Odluka o novom klubu posle SP

 

Lampard, koji će posle 13 godina otići sa Stamford Bridža, nedavno je rekao da bi mogao da potpiše ugovor sa novim timom u Mejdžor ligi Njujork sitijem.

"Američki klub je opcija. Tražim i neke druge stvari, ali želim da nastavim da igram", rekao je Lampard, preneo je Bi-Bi-Si.

Lampard je u SAD na pripremama reprezentacije Engleske za predstojeće Svetsko prvenstvo u Brazilu. On je rekao da će se najverovatnije povući iz državnog tima posle Mundijala.

"Želeo bih da se uskoro sve sredi - ne za vreme Svetskog prvenstva, ali posle toga. Nisam siguran da li je sada to moguće. Dovoljno sam zreo da se sada koncentrišem samo na reprezentaciju i nastupe na Mundijalu", rekao je Lampard.

On je istakao da mu je teško zbog odlaska iz Čelzija, s kojim je, između ostalog, osvojio tri šampionske titule, Ligu šampiona i Ligu Evropa.

"Nikada nisam mislio da ću to dočekati. Čelzi je bio veliki deo mog života, a da mi je neko pre 13 godina rekao da ću postići ovo što sam postigao, ne bih mu verovao", rekao je 35-godišnji fudbaler.

"Odluka o odlasku je bila zajednička, pomalo me je poremetila tokom sezone, ali Čelzi je bio fantastičan. Mogu hladne glave da odem na Svetsko prvenstvo i posvetim se utakmicama", dodao je Lampard.

Na Svetskom prvenstvu u Brazilu, od 12. juna do 13. jula, Engleska će igrati u Grupi D sa Italijom, Urugvajem i Kostarikom.

2024 © - Vesti online