Utorak 03.06.2014.
20:00
Alo

Seksi igračke iz kućne radinosti!

Skinite bisere sa vrata i "vozite ih" duž njegovog penisa
 

Viljuška - Ne, nije gadno i nije ono što mislite. Jedino mesto u koju ćete stavljati viljušku je zamrzivač. Kada se metal dobro ohladi, zupcima nežno prelazite po telu partnera - usana, vrata, bradavica... Najbolji efekat ćete postići ako partneru prethodno zavežete oči. Tako neće znati gde da očekuje sledeći dodir, a nalet žmaraca će potpuno izludeti.


Električna četkica za zube - Operite četkicu toplom vodom i sapunom za intimnu negu i spremna je za upotrebu. Lagane vibracije po klitorisu i vagini će partnerku naložiti i opustiti istovremeno. Ne treba da napominjemo, da je pranje zuba ovom četkicom završena stvar.


Pernati čistač prašine - Iskoristite za golicanje tela. Još ako se žena obuče u stilu francuske sobarice i muškarcu priušti striptiz, on će to sigurno dugo pamtiti.


Silikonska kuhinjska pomagala - Ovi kuhinjski "gadžeti" idealni su za spenking budući da su fleksibilni i mekani. A sigurno postoji neki razlog zbog kog je vaš partner/partnerka zaslužio da dobije udarac po guzi.


Svilena kravata - Možete da je iskoristite na bezbroj načina - kao dodatak u striptizu kojim ćete ga začikivati i naterati ga da vas ljubi to telu, ili kao masku za oči kako ne bi imao pojma što ga čeka. Kravatom  mu možete vezati ruke da ne bi mogao da mrdne sve dok se ne smilujete i odlučite da mu dopustite da i sam aktivno učestvuje.


Jastuk - Ako žena stavi jastuk pod guzu pre seksa, omogućiće muškarcu da dublje penetrira u nju. A možete da isprobate i nešto drugačiju pozu otpozadi. Stavite joj nekoliko jastuka pod klitoris i omoguće joj ekstra doživljaj.


Četkica za rumenilo - Kao i praško ili viljuška, ova "spravica" može da nadraži partnera i da ga napali prelaženjem preko erogenih zona. Super nežna četkica za rumenilo garantuje da će uživati...

Kockica leda i vrući čaj - Neka partner legne na leđa, a vi se pobrinite za njegovo uživanje. Vodite kockicu leda niz njegova leđa, a zatim se istom linijom krećite vrućim jezikom.


Pepermint - Ako posisate ekstra jaku pepermint bombonu neposredno pre oralnog seksa, priuštićete svom partneru ekstra hladni osećaj i žmarce. Ista stvar važi za oba pola...


Biserna ogrlica - Ili bilo koja ogrlica od perli. Kotrljajte je nežno po njegovom stomaku i gudima i preponama. Možete čak da je obmotate oko penisa i lagano vozite gore-dole...

2024 © - Vesti online