Utorak 03.06.2014.
11:16
Alo.rs

"Džambo mi je ukrao telefon u prihvatilištu“

Novi detalji sve više otkrivaju koga je sve Džambo prevario
 

- Čudila sam se čudom zašto svi govore da je Slobodan heroj. Znala sam da nema ženu i decu i da živi s ujacima. Kada su nas doveli ovamo, Džambo je bio zadužen da čuva telefone. U jednom trenutku sam ga videla kako istrčava i nije se vratio više sati. Kada sam htela da uzmem telefon koji sam ostavila da se puni, nije ga bilo. Tvrdim da ga je on ukrao - kaže Željana.

Policija, kako "Alo!“ saznaje, proverava i tvrdnje pojedinih Obrenovčana koji su naveli da je Nedeljković bio makro.

- Policija istražuje da li je imao nekakve veze sa prostitutkama koje su u okolini Obrenvca, a i u samom gradu, pružale usluge - navodi naš sagovornik blizak istrazi.

Njena majka Dragana Ilić priča da je Slobodan Nedeljković koristio narkotike i da je uvek bio osumnjičen za neku krađu.

Poplave u Obrenovcu

Pročitajte još:

* Džambu preti do pet godina zatvora

* "Heroj Obrenovca" uhapšen

* Utopili mu se žena i sin, a on i dalje spasava ljude

- I pre svega ovoga on je bio problematičan. Pušio je marihuanu i uvek se za njega pričalo da krade, iako je radio kod izvesnog Pižona, gde je prao automobile - rekla je Dragana.

Nedeljković je u policiji priznao da je lagao kako bi uspeo da dobije kuću od države, pošto živi kao podstanar. Do sada se zna da je dobio 30.000 dinara pomoći, a istražuje se da li je ta svota i veća.

Kako kaže naš izvor iz policije, protiv Nedeljkovića će biti podignuta krivična prijava zbog lažnog predstavljanja i obmanjivanja javnosti. On navodi da dosad još nije dokazano da je pljačkao poplavljene, ali se istraga nastavlja.

Za krivično delo zbog kojeg je uhapšen predviđena je kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

Slobodan Nedeljković (26), poznatiji kao Džambo, priznao je na saslušanju da je glumeći žrtvu poplava u Obrenovcu od ljudi i firmi uzimao novac.

- Priznajem da sam celu svoju priču o nestanku supruge i dvogodišnjeg sina izmislio. Bio sam očajan, živeo sam kao podstanar sa dva ujaka i babom. Ni sam ne znam kako sam došao na ideju da sve izmislim, ali sam hteo tako da dobijem stan od države.

Utvrđeno je da je na račun Nedeljkovića uplaćeno 30.000 dinara pomoći, a istražuje se koliko je ukupno novca dobio i ko je sve donirao pomoć.

2024 © - Vesti online