Utorak 03.06.2014.
11:28 >> 14:17h
Blic, Alo

"Sama se izdržavam, nisam sponzoruša"

Ponosna na sebe: Nikolija Jovanović
 

- Stvarno pokušavam da izdržavam samu sebe, jeste teško, ali mi je drago što nemam sponzore - rekla je Nikolija u emisiji "Ekskluziv".

Takođe je navela da joj mama više ne pomaže u karijeri.


- Meni je mama pomogla samo u prvoj pesmi. "Milion dolara" je bila Anina pesma i hvala joj na tome. "Nikolija" je moje delo, kao i sledeća pesma", izjavila je ona i kroz smeh istakla da joj mama Vesna ipak i dalje daje savete.

- Mama ide po kući i govori šta bi uradila sa mojom novom pesmom, ja sam joj rekla da nemam vremena da je sada izdam jer imam nastupe i dečka u Americi, a ona mi kaže "Je l si sad našla da se vezuješ?", priča Nikolija.

Njena majka, Vesna Zmijanac otkrila je da vredno radi kako u Beogradu, tako i u Crnoj Gori, gde se oseća kao riba u vodi, kako kaže, ali da je ipak njena ćerka Nikolija traženija od nje.

- Sve je bilo super dok Nikolija nije došla, a onda smo svi pali u vodu. Ne znam šta ona radi, zabranila mi je da dolazim na njene nastupe, kaže da sam strog žiri - otkrila je pevačica i dodala da će rado poslušati novi singl koji Nikolija priprema.

- Nikolijina nova pesma posvećena je meni - rekla je Vesna.

2024 © - Vesti online