Nedelja 01.06.2014.
13:21
telegraf.rs

Navijač Zvezde napao Sašu Pavlovića!

Aleksandar Pavlović
 

Košarkaši Partizana zabeležili su prvu pobedu protiv Crvene zvezde u ovoj sezoni. Ipak, ova utakmica koja je odigrana u dvorani u Železniku, ostaće upamćena i po nemilim scenama koje su priredili navijači.


Prvo su Grobari ubacivali topovske udare na teren, na kraju utakmice igrači Partizana su pogođeni bakljama, da bi bio nastavljen rat pirotehničkim sredstvima između navijača, Duško Vujošević nije mogao da održi konferenciju za štampu, a pri odlasku u tunel, zamalo je izbegnut sukob između Saše Pavlovića i jednog navijača Crvene zvezde, koji ga je tokom utakmice konstatno vređao

"Takve stvari se dešavaju, treba samo ne reagovati i ne osvrćati se na njih. Atmosfera je uvek paklena i kada su oni i kada smo mi domaćini, ovo su najbolji navijači u Evropi. Meni lično ne smeta ništa u ovakvoj atmosferi, a verujem da ni drugima ne smeta", rekao je Pavlović, a zatim se osvrnuo na samu utakmicu i predstojeće obaveze.


"Znali smo da će biti teška utakmica, kao i uvek sa njima. Zasluženo smo pobedili iako je bilo posle produžetka. Biće još teških utakmica sa njima, a najverovatnije će ih biti u plej-ofu. Maksimalno smo posvećeni ovom takmičenju. Moramo samo da malo iskontrolišemo bolje ulazak u drugo poluvreme", zaključio je sjajni bek.

2024 © - Vesti online