Nedelja 01.06.2014.
11:59
mozzartsport.com

Ivanović: Sudijske greške mogu da poboljšaju ekipu

 

Branislav Ivanović je bio strelac jedinog gola Srbije na meču sa Panamom, a kapiten je analizirao utakmicu i istakao glavne probleme ekipe koju predvodi.
"Imamo da izvučemo mnogo pouka iz ove utakmice, opet smo imali, početkom drugog poluvremena, pad u igri. To su obeležja mladih ekipa, a mi smo i dalje mlada ekipa. I nije strašno da se to dešava, ali se već dovoljno puta ponovilo, da bi trebalo preduzeti sve da ga iskorenimo. Ostatak utakmice smo kontrolisali, stvorili nekoliko izglednih šansi“, rekao je kapiten Orlova.

I Bane je komentarisao suđenje na utakmici, ali je rekao da i ono može da bude pozitivno za ekipu.
“Dešavale su se neke stvari na koje nismo mogli da utičemo i to je dobro iskustvo za nas da. U kvalifikacijama treba da budemo spremni na sudijske greške i na stvari koje realno utiču utakmicu i lome je sigurno. Kada se igra za reprezentaciju ne postoji neodgovornost, ne postoje improvizacije, za to ova turneja i služi, da bi se popravili za kvalifikacije“, izjavio je Ivanović.

Ivanović će 6. juna na utakmici Brazil - Srbija igrati protiv saigrača iz Čelzija Ramireša i Oskara, a i doskorašnjeg Davida Luiza.
"Na ove dve utakmice smo bili pod pritiskom da moramo da pobedimo, na sledećoj ne moramo. Ali treba biti takmičar u svakom trenutku i treba znati na koji način treba pripremati različite utakmice“, dodao je strelac gola protiv Paname.

2024 © - Vesti online