Nedelja 01.06.2014.
11:55
mozzartsport.com

Drulović: Sudija nije poštovao pravila igre

Ljubinko Drulović
 

Reprezentacija Srbije nije uspela da pobedi Panamu u drugoj utakmici na američkoj turneji, ali vršilac dužnosti selektora reprezentacije Ljubinko Drulović smatra da je ekipa pokazala kvalitet na ovom meču, a istakao je i uticaj sudije na ishod meča.
"Moramo da analiziramo utakmicu hladne glave jer smo zaslužili mnogo više od ovoga što smo odigrali. Mislim da smo mnogo kvalitetnija ekipa, da smo kontrolisali celo vreme igru, imali totalnu kontrolu svih 90. minuta. Nažalost, na ovakvoj utakmici naići na ovako slabog sudiju koji ne poštuje pravila igre je stvarno loše za fudbal. Šteta zbog same utakmice“, rekao je Drulović.

Drulović nije krio razočarenje zbog loše sudijske ekipe.
"Ne znam da li je bio ofsajd kod njihovog gola, ali bilo je mnogo loših situacija od strane sudija, čist penal na Kolarovim, Mitrovićev ofsajd, Lazarov prvi ofsajd, crveni karton koji nije dat njihovom igraču u prvom poluvremenu. Od pet minuta produžetaka igralo se minut jer su igrači Paname ležali na terenu“, rekao je vršilac dužnosti selektora Srbije.

Ipak, selektor je zadovoljan zalaganjem naših fudbalera.
“Izuzetno sam zadovoljan odnosom naših igrača koji su do poslednje sekunde pokušavali da pobede utakmicu. Dali su sve od sebe, stvarali šanse“.

Reprezentacija Srbije sledeću utakmicu igra 6. juna protiv Brazila.
„Sada treba da se oporavimo od ove utakmice, odmorimo i u miru pripremimo za utakmicu protiv selekcije Brazila, jednog od najboljih timova na svetu“, dodao je Drulović.

2024 © - Vesti online