Subota 31.05.2014.
12:00
Lj. M. - Foto: Lj. Mudrinić

Maturska ekskurzija više nije san

Jelena Jorganović sa majkom Zoricom
 

- Jelena će u narednih nekoliko dana krenuti na petodnevnu ekskurziju. Trenutno je u školi. Presrećna je što će joj se ta želja ostvariti zahvaljujući razumevanju humanih ljudi i škole. A pre svega ovog divnog čoveka, koji je poželeo da je na ovaj način obraduje, znajući da same to ne možemo finansijski da ispratimo. Iako smo mu se zahvalile u telefonskom razgovoru, želimo da učinimo to i posredstvom "Vesti" i uputimo svoje iskreno poštovanje. Nije lako odvojiti od sebe da bi pomogao nekome koga ne poznaješ i mi to vrlo dobro znamo - kaže Jelenina majka Zorica.


Na pitanje šta im najviše nedostaje, Zorici je bilo teško da odgovori.


- Iskreno govoreći, mnogo toga nam nedostaje, tako da mi je teško da vam dam pravi odgovor. Lakše bih vam rekla šta nam ne treba, jer je toga tako malo, ali moramo dalje i moramo se boriti. Da bih svoje dete iškolovala radim za nadnicu. Kopam, sejem, šta kome treba, ali ove kiše stalno padaju, pa me i one ometaju da zaradim za najosnovnije - iskreno će Zorica, koja sa ćerkom živi u nedovršenoj kući bez vode i bilo kakvih primanja.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online