Subota 31.05.2014.
12:00
K. N. - Foto: Vesti

Uvek uz zemljake u nevolji

Dragana i Miki Šundić
 

Tako je ova žena dobrog srca, čije ime često beležimo na Humanitarnom mostu, jer je mnogim našim štićenicima pritekla u pomoć, zajedno sa prijateljima Draganom i Mikijem Šundićem i sveštenikom iz Sidneja, posredstvom Redakcije "Vesti", poslala novčani dar od 300 dolara.

Ovom pomoći poželela je da Marjanovićima olakša bar delić muka, koje su ih pritisle

proteklih dana. Počevši od dugovanja za struju i pretnje da će im je isključiti, do nedostatka najosnovnijih namirnica za život i funkcionisanja ove mnogočlane porodice.


Reporteri "Vesti" potrudiće se da u narednim danima ispune želju svoje dugogodišnje verne čitateljke i njenih prijatelja, posete Marjanoviće i uruče im što pre pristiglu pomoć, koja će im sigurni smo mnogo značiti i obradovati ih.

Zabeležićemo, takođe, slikom i rečju, sve što u znak zahvalnosti budu poručili svojim dobročiniteljima. O svemu tome moći će da pročitaju u jednom od narednih izdanja našeg lista, kako bi bar na taj način podelili radost sa onima na koje su mislili.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online