Četvrtak 29.05.2014.
21:57
Vestionline

Pogledajte novi spot Zdravka Čolića

Čolin specijalni gost u spotu bio je i Vlatko Stefanovski
 

Uoči svog velikog koncerta 31.maja u areni „Boris Trajkovski“ u Skoplju, Čola je u društvu prijatelja, saradnika i predstavnika medija u prostorijama Makedonskog Telekoma predstavio novi spot za naslovnu numeru “Vatra i barut” .


Spot je snimljen u Makedoniji početkom maja meseca, na atraktivnim lokacijama u Skoplju i na Ohridu. Kao specijalni gost, u spotu se pored Čolića pojavljuje Vlatko Stefanovski čije su gitarske deonice upravo ovoj numeri dale specifičnu notu, a svoju ulogu imala je i model Natali Grubovik.

Ovaj muzički video u režiji Igora Ivanova - Izija zamišljen je kao svojevidno putovanje kroz vreme i na post-moderan način povezuje različite lokacije i stilove, predstavljajući Makedoniju preko njenog drevnog nasledja do današnjice. Sa pojavom Zdravka i Vlatka plete se priča čiji fokus je ljubavna čeznja jedne dame koja na kraju pronalazi svog životnog saputnika.

Spot je realizovan u produkciji "Lemon marketing" u saradnji sa "Tomato produkcijom" - Skoplje, producent je Bane Popović.

Tekst pesme „Vatra i barut“, napisala je Marina Tucaković uz Čolićevo učešće koji je i kompozitor ove numere, dok aranžman i produkciju potpisuje Nikša Bratoš.

2024 © - Vesti online