Četvrtak 29.05.2014.
11:18
Beta

Tošić: Čuli smo da je Panama ozbiljniji tim od Jamajke

Zoran Tošić
 

"Čuli smo da je Panama ozbiljniji tim od Jamajke. Izvesno je, biće potrebno da budemo agresivni i da se jasno vidi želja da pobedimo, kako je bilo u prvom poluvremenu protiv Jamajke", rekao je Tošić za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Srbija je u prvoj utakmici na američkoj turneji u Nju Džersiju pobedila Jamajku sa 2:1.

"Činjenica je da smo igrali po teškom vremenu, ipak, naša mala nonšalancija u igri učinila je da primimo gol i da utakmica ode u smeru koji nam nije bio potreban. Srećom, meč je priveden kraju kako smo želeli", kazao je Tošić.

Utakmica između Srbije i Paname igraće se u noći između subote i nedelje u Čikagu, gde se očekuje velika podrška navijača "orlovima".

"Čuli smo da se očekuje veliki broj naših navijača u Čikagu. Uvek je lepo igrati u takvom ambijentu, a posebno nam znači činjenica da naš narod sa toliko želje dočekuje reprezentaciju. Potrudićemo se da ih obradujemo", istakao je Tošić.

Prema rečima štopera Nemanje Pejčinovića, utakmica sa Panamom bi trebalo da bude uspešnija nego ona sa Jamajkom.

"Može i mora da bude bolje nego što je bilo protiv Jamajke. Bez obzira što protivnik nije bio vrhunskog kvaliteta, nama je svaki minut bitan jer su sve bliže kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Važno je da smo pobedili, a greške možemo da ispravimo već u Čikagu", rekao je Pejčinović.

2024 © - Vesti online