Sreda 28.05.2014.
17:53
beta

Reina: Ne znam gde ću nastaviti karijeru

Pepe Reina
 

Reini za dve godine ističe ugovor sa Liverpulom, a trenutno se nalazi sa fudbalskom reprezentacijom Španije na pripremama za Svetsko prvenstvo u Brazilu.

"Sada razmišljam samo o reprezentaciji Španije, a što se tiče novog kluba, prvo moram da razgovaram sa upravom Liverpula. Sezona u Napoliju je bila veoma pozitivna i zahvalan sam ljudima iz tog kluba. Vratiću se u Liverpul, ali mislim da trener ne računa na mene", rekao je Reina za radio Kadena star.

On je prošle sezone igrao za Napoli, odigrao je 41 utakmicu i izborio sa ekipom plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, a mediji su spekulisali da bi karijeru mogao da nastavi u Španiji.

"Kada je Barselona u pitanju, ništa se ne dešava. Doveli su novog golmana Marka Andrea Ter Stegena, pa im je taj deo tima pokriven. Takođe, nisu me kontaktirali ni iz Atletika, ali mislim da će učiniti sve da zadrže (Tiboa) Kurtou", rekao je Reina.

Reina je u karijeri igrao za Barselonu i Viljareal, odakle je 2005. godine prešao u Liverpul za koji je odigrao 394 utakmice.
 

2024 © - Vesti online