Utorak 27.05.2014.
10:51
Z. Gligorijević - Vesti

Šenlučeći ubio suprugu

Smrt na kućnom pragu: Marina Antić
 

Pucali su iz pištolja za koji Dragan Antić ima dozvolu. U jednom trenutku metak je pogodio nesrećnu ženu u glavu i ona je odmah preminula. Policija je ubrzo došla na mesto ubistva i dok je pištolj još bio na stolu, Antić je počeo da negoduje i viče, a onda udario policajca.


Inspektori ispituju da li je Antić ispalio kobni hitac ili neko od rođaka, odnosno da li je

Mirjana Konstantinović

namerno pucano na nesrećnu ženu ili je pogodio zalutali metak. Za sada je sigurno da se ne radi o rikošetu, jer je Antićeva pogođena direktno u glavu. U ovoj kući policija je našla 28 čaura od metaka.

Rođaci ubijene kažu da nije u pitanju slučajno ubistvo, već tvrde da ju je suprug ubio pošto je stalno pretio da će to učiniti.


- Moja unuka Nataša, koja je bila u sobi, kaže da je Marina sedela na terasi sa Draganom, Dejanom i njihovim bratom od tetke. Dragan je ubio iz čista mira, jer se nisu svađali. Onda je zvao Natašu i rekao joj "ubio sam ti majku". Sirota moja unuka, nikad neće moći da zaboravi tu traumu - kaže Mirjana Konstantinović, majka ubijene žene, gušeći se u suzama.


Antići su bili u braku 23 godine. Majka žrtve kaže da joj nisu dozvoljavali da se uda za Antića, jer su znali da je nasilan, ali ih ćerka nije slušala. Dodaje i da se ćerka nikad nije žalila da je suprug maltretira, ali je često imala modrice. Kada bi je pitali odakle su modrice, odgovorila bi da se udarila.

 

Pištolj stalno na stolu

Rođaci nesrećne žene kažu da su je videli neposredno pred smrt, dodajući da je živela loše kod supruga, ali se nije žalila, jer se plašila.
- Stalno je pretio da će da ubije nju i celu familiju ako ga ostavi. Često je bežala kod svojih roditelja i sklanjala od ludaka. On je imao čitav arsenal oružja sa ratišta. Policija bi mu oduzela, ali bi mu vraćala nakon mesec dana. Na njegovom stolu uvek je bio pištolj - kaže Dušan Stojanović, stric ubijene žene.

 

2024 © - Vesti online