Ponedeljak 26.05.2014.
23:04
Beta

Lazić: Neophodno je da odmah uhvatimo takmičarski ritam

 Branko Lazić
 

"Iza nas je duga pauza zbog svih dešavanja uzrokovanih poplavama i zato je neophodno da odmah uhvatimo takmičarski ritam. Biće veoma teško, jer Mega Vizura ima vrlo talentovan i kvalitetan tim koji ove sezone igra jako dobro", rekao je Lazić za klupski sajt.

Crvena zvezda će sutra u 19 časova u Železniku dočekati Megu u 10. kolu Superlige, što će biti prva utakmica posle 13 dana pauze. Crveno-beli su u sve četiri međusobne utakmice ove sezone savladali Mega Vizuru.

"U odnosu na prošli meč, Mega će biti jača za Vasilija Micića. On je veoma bitan igrač u njihovoj postavci igre i zato sam siguran da nas očekuje znatno teži posao nego što je to bio slučaj u prvom meču u Superligi. Mega je imala problema sa povređenim igračima, ali svi oni su se sada oporavili i zato očekujem dobru i neizvesnu utakmicu", rekao je Branko Lazić. 

Prema njegovim rečima, ostatak sezone će biti veoma težak jer će se utakmice uglavnom igrati svaka dva dana.

"Činjenica je da će biti teško, ali okolnosti su bile takve i tome moramo da se prilagodimo. Mislim da smo fizički odlično pripremljeni i da ćemo ostvariti zacrtani cilj i zadržati prvo mesto pred start plej-ofa. Siguran sam i da se publika zaželela košarke i da ćemo u finišu sezone imati značajnu podršku navijača", naveo je Lazić.

Crvena zvezda posle devet kola ima sve pobede, dok Mega ima skor od šest trijumfa i tri poraza.

2024 © - Vesti online