Ponedeljak 26.05.2014.
19:13
Beta

Dodić:Dokazali smo da smo najbolji posle Zvezde i Partizana

Mladen Dodić
 

"Najbitnije od svega jeste da je naša ekipa uspela da obezbedi treće mesto, da je klub uspeo treću godinu zaredom da se plasira u Evropu... Ovo je zajednički uspeh timskog rada, čestitam svima u klubu, a posebno igračima zato što su dokazali da su najbolji u Srbiji", rekao je Dodić novinarima posle meča s Javorom.

"Najbolji smo posle Zvezde i Partizana, za koje svi znamo da su institucije srpskog fudbala. Ako njih gledamo kao ekipe koje su dosta ispred svih, onda ostaje da smo, ne računajući njih, mi najbolji u Srbiji", dodao je Dodić.

Jagodina i Javor odigrali su nerešeno 1:1 u 29. kolu Super lige Srbije. Dodić je poželeo Javoru da u poslednjem kolu, koje je na programu u sredu, obezbedi optanak u Super ligi.

"Ekipi Javora želim da pobedi u poslednjem kolu i da razvojem situacija na drugim utakmicama uspeju, makar i kroz baraž, da ostanu u ovoj ligi. Ivanjica zaslužuje superligaša. Mi ćemo i poslednje kole odigrati najbolje što možemo, ova ekipa je tokom sezone pružila dosta dobrih partija i mislim da smo zasluženo na trećem
mestu", rekao je Dodić.

Trener Javora Slavenko Kuzeljević naveo je da njegova ekipa i dalje ima šanse da izbori opstanak.

"Čestitam Jagodini na plasmanu u Evropu, mislim da su to svojim igrama i zaslužili i želim da što duže traju kad je Evropa u pitanju", kazao je Kuzeljević.

"Nama ostaje žal, jer sa ovim bodom nismo ispunili naš osnovni cilj, ali još uvek neke nade postoje, ostaje nam da eventualno razvojem situacije u zadnjem kolu pokušamo da izbegnemo direktno ispadanje", dodao je trener Javora.

Jagodina u 30. kolu Super lige gostuje Radničkom u Kragujevcu, a Javor, koji je trenutno pretposlednji na tabeli, dočekuje Napredak.
 

2024 © - Vesti online