Ponedeljak 26.05.2014.
10:50
Beta

Ramos: Želim da završim karijeru u Real Madridu

Serhio Ramos
 

Real je u subotu osvojio 10. titulu evropskog prvaka, pošto je u finalu Lige šampiona posle produžetaka pobedio gradskog rivala Atletiko sa 4:1. Ramos je u trećem minutu sudijske nadoknade vremena postigao izjednačujući gol i izborio produžetak.

"Privilegovan sam što sam deo najbolje ekipe na svetu. Nadam se da ću mnogo godina ostati u Realu i tu završiti karijeru. Od prvog dana imam podršku navijača i na tome ću im zauvek biti zahvalan. Ostvario mi se san", rekao je Ramos, preneli su danas španski mediji.

List As preneo je da će uprava Reala tokom leta razgovarati sa Ramosovim agentima o novom ugovoru. Ramos je 2011. godine produžio ugovor sa Realom, a taj ugovor ističe 2017.

"Gol u Lisabonu je najvažnija stvar u mom životu. Kada sam video da je lopta ušla u mrežu - to je bio neverovatan osećaj koji ne mogu da opišem rečima", rekao je Ramos.

Ramos je 2005. godine iz Sevilje prešao na Santjago Bernabeu i do sada je odigrao 403 utakmica i postigao 48 golova. Sa "kraljevskim" klubom osvojio je tri šampionske titule, Ligu šampiona i po dva Kupa i Superkupa Španije. Za reprezentaciju Španije do sada je odigrao 115 utakmica i postigao devet golova, a osvojio je Svetsko prvenstvo i dva Evropska prvenstva.
 

2024 © - Vesti online