Četvrtak 22.05.2014.
18:20
mozzartsport.com

Erera: Nema seksa u Brazilu, pa ne idemo na žurku!

 

Selektor Meksika je, naime, protivnik bahanalija tokom Svetskog prvenstva, pa kaže da njegovi igrači u Brazilu neće pušiti, piti alkohol niti će imati seksualne odnose!
"Ne, nema seksa. Ako ne možeš da se suzdržiš od seksa 20 ili 30 dana onda nisi spreman da budeš profesionalac! Hajde da igramo Svetsko prvenstvo. Pa ne idemo na žurku", kategoričan je Erera, koji za razliku od Prandelija, nema ništa protiv društvenih mreža Fejsbuka i Tvitera, a baš one će biti tema debate u taboru Azura.


U zemljama latinskih ljubavnika, pak, najviše brinu zbog neobuzdane želje za ženama. Erera je, međutim, uveren da je igračima samo rezultat bitan.
"Svi igrači ovde imaju dobar pedigre, to su šampioni koji znaju kako se dolazi do cilja. Na Svetsko prvenstvo ne idemo zbog seksa, nego da se takmičimo. Idemo tamo zbog prilike da se izdignemo i napravimo nešto veliko. Ne verujem da je igračima seks uopšte na pameti. Razmišljamo samo o tome šta je najbolje za tim. U klubu, uprskaš jedne nedelje, ali se već sledećeg vikenda čupaš. Na Mundijalu izgubiš jednom i ispao si".


Erera je ubeđen da čak i neće morati da igračima zabranjuje seks. Nada se da će oni sami biti dovoljno pametni da izbegnu sve klopke.
"Četrdeset dana seksualne apstinencije nikome neće škoditi", decidan je Erera čiji će tim igrati u Grupi A sa Hrvatskom, Kamerunom i Brazilom.

2024 © - Vesti online